Slušaj vest

"Neda dirigent", objavila je Mina Nedović, supruga Nemanje Nedovića, heroja pobede Crvene zvezde u Podgorici. U toku tog meča on je bio prostački vređan sa tribina, ružnim skandiranjem njegovoj supruzi.

Zbog toga je i njoj ovaj trijumf posebno značio, kao i sjajna partija njenog supruga, koji je u "Morači" ubacio 24 poena, šest trojki iz osam pokušaja. Nizom objava na Instagramu, pružila je Nemanji podršku.

Mina Nedović
Instagram/minamilutinovic 

Na njenim "storijima" tako su osvanule i poruke: "Za porodicu sve, HIM!", "Podrška", kao i objave onih koji su bili uz Minu.

MN Press Mina Milutinović

"Znam koliko je teško suočiti se sa negativnim komentarima i ljubomorom. Ti si snažna i vredna osoba", pisalo je u drugim objavama.

Kada je čuo povike na račun svoje supruge, iznervirani Nedović je ironično "dirigovao" navijačima dok se dvoranom "Morača" orilo skandiranje Mini Nedović.

Nedoviću je na sjajnoj partiji čestitao i trener Janis Sferopulos, što ne radi često posle mečeva. U toku utakmice je iz dvorane isključen i predsednik Crvene zvezde Željko Drčelić, u trećoj četvrtini, u kojoj je počela eksplozija sjajnog Zvezdinog beka. Pogledajte tu situaciju:

MONDO Željko Drčelić izbačen sa utakmice Zvezde