Slušaj vest

Andrej Kostić ima dvojnu registraciju, ali ga obaveze koje ima u Crvenoj zvezdi ne ometaju da pruža dobre partije u novom klubu. U drugoj vezanoj pobedi Dinamika upisao je 28 poena, tri skoka i četiri asistencije.

Ekipa sa Dorćola gostovala je Radničkom iz Kragujevca i tom prilikom je upisala pobedu 96:89. Gosti su bolje otvorili meč i do početka druge deonice su imali čak plus 20 (30:10), pa se činilo da Beograđani nemaju velike šanse. Presudila je poslednja deonica koja je pripala gostima koji su igrali smirenije i bolje u odlučujućem periodu i tako preoteli pobedu. 

Najefikasniji igrač je bilo Zvezdin biser Andrej Kostić koji na terenu proveo 29 minuta i postigao 28 poena. Sa linije penala je bio nepogrešiv (6-6), a izvan linije 6,75 gotovo perfektan pošto je iz sedam pokušaja bio precizan šest puta.

Dinamik je u prethodnom kolu dočekao Vršac i takođe slavio (109:80), a tom prilikom je Kostić za 25 minuta na terenu postigao 18 poena, sa 55 posto efikasnosti šuta iz igre. U prva dva meča Dinamik je upisao poraze, najpre od BKK Radničkog, a onda i od Vojvodine.

Dinamik zauzima sedmu poziciju na KLS tabeli, dok je Radnički na 11. mestu. 

BONUS VIDEO: 

MONDO Andrej Kostić za MONDO