Košarka

Karte za Zvezda - Fenerbahče od ponedeljka u podne, još ima i sezonskih

Izvor mondo.rs

Sa Malog Kalemegdana saopštavaju da vlada veliko interesovanje navijača za evroligašku premijeru 2019/20 u "Štark Areni".

Izvor: MN Press

Košarkaši Crvene zvezde mts posle poraza od Panatinaikosa u Atini, započinju svoju evroligašku sezonu u Beogradu velikom utakmicom protiv Fenerbahčea (četvrtak, 19.00)!

Crveno-bele na premijeri u "Štark Areni" očekuje vrhunski protivnik, redovni učesnik Fajnal for turnira, koji je u prvom kolu oslabljen namučio Real Madrid na njegovom parketu.

"'Štark Arena' je od 2013. godine, povratka u Evroligu, pa završnice Evrokupa, do danas, bila svedok brojnih velikih utakmica crveno-belih, a pune tribine, brojni rekordi, sjajne koreografije, crveno-bele tribine i velike pobede, bile su domaći zadatak za mnoge u Evroligi. Zato i ne čudi da za premijeru Crvene zvezde u četvrtak vlada veliko interesovanje i pored rekordnog broja prodatih sezonskih ulaznica. Zato klub počinje prodaju pojedinačnih ulaznica za sve sektore u ponedeljak u 12 časova", stoji u saopštenju na klupskom sajtu.

Karte razvrstane u čak 19 kategorija prodavaće se u svim poslovnicama "Tiketsa" po ceni od 1.200 dinara za tribine (Nivo 200), za parter 1.000 dinara, dok ulaznice za tribine (Nivo 400) koštaju 500 dinara.

Onima sa "dubljim" džepom na raspolaganju su lože (1.700 i 2.200 dinara), kao i različita počasna mesta i "skaj boksovi" po cenama koje variraju od pet do 20.000 dinara.

Sa Malog Kalemegdana podsećaju da se sezonske karte i paketi za Evroligu i dalje mogu kupiti u klupskim prostorijama.

Do utakmice u četvrtak, najavljeno je još jedno oglašavanje po pitanju važnih organizacionih i servisnih informacija vezanih za ovu utakmicu, koja će, kako kažu u Zvezdi, "biti spektakl, ne samo zbog dešavanja na terenu".