Košarka

Partizan se vraća u Arenu: "Znamo šta treba da radimo u našoj kući!"

Izvor mondo.rs

Crno-beli na Novom Beogradu žele da produže perfektni niz u Evrokupu.

Izvor: MN Press

Posle kratkog povratka u Pionir, Partizan se vraća u svoju novu matičnu dvoranu, u Štark arenu.

Crno-beli će na Novom Beogradu u utorak ugostiti Veneciju, u utakmici u kojoj će imati ambiciju da nastave seriju mečeva bez poraza u Evropi, gde su do sada ostvarili skor 5/5.

Posle trijumfa u zanimljivoj utakmici protiv FMP-a u subotu, ekipa Andree Trinkijerija spremna je za duel protiv Italijana, koje su savladali na startu evropske sezone u gostima, rezultatom 66:63.

U najavi tog meča, šef struke crno-belih rekao je da očekuje veoma interesantan susret.

"U Veneciji smo odigrali izuzetno čvrst meč i tada smo imali priliku da osetimo koliko dobar može biti tim protiv kojeg igramo. Imaju iskusne igrače, talentovane igrače i sigurno je da će dati sve od sebe da pruže svoj maksimum protiv nas. Sa druge strane, mi znamo šta treba da radimo u našoj kući, pred našim navijačima", rekao je Trinkijeri.

Partizanov plejmejker Ognjen Jaramaz bio je u Italiji jedan od zapaženijih igrača, a podjednako veliki motiv ima i pred novi duel protiv italijanskog šampiona.

"Venecija je veoma dobar tim, sa puno iskusnih igrača. U prvom kolu smo sa odigrali neizvestan meč i moramo biti svesni da će i sutrašnja utakmica biti veliki izazov za nas. Prva polovina grupne faze Evrokupa je za nas bila veoma dobra i daćemo sve od sebe da nastavimo u tom pravcu", istakao je kreator igre crno-belih, koji je u duelu protiv FMP-a napravio jedan od najatraktivnijih poteza - snažno zakucavanje.

Partizan je saopštio da će ulaznice za sutrašnji meč biti prodavane na blagajni Ticketline na Novom Beogradu do utorka u 16 časova, kada će prodaja početi u Štark areni.

Cene najjeftinijih pojedinačnih ulaznica su 400 dinara za Nivo 400 i 600 dinara za Nivo 200, dok ulaznica za parter košta 1.000 dinara.