Košarka

Potpisano: Anđušić u Zvezdi do 2024.

Izvor mondo.rs

Crveno-beli obezbedili važan potpis jednog od najtalentovanijih igrača u Evropi.

Izvor: MN Press

Mladi crnogorski košarkaš Filip Anđušić, jedan od najtalentovanijih igrača u svojoj generaciji (2002), potpisao je prvi profesionalni ugovor u karijeri. Crvena zvezda i 208 centimetara visoki košarkaš ozvaničili su saradnju na četiri i po godine.

Momak koji je ponikao u KK Pljevlja, a zatim bio član KK Vizura, predstavlja budućnost evropske košarke. Nekadašnji MVP kadetske lige je važan potpis za crveno-bele.

Mladi Anđušić je u maju 2019. godine potpisao stipendijski ugovor sa KK Crvena zvezda i od tada sa velikim uspehom nastupa za njen juniorski tim. Kako ističu u klubu, Filip je svoj košarkaški razvoj vezao za klub čiji je navijač, a Zvezda je još jednom pokazala da ima sistem i vrlo dobro planiranu strategiju.

''Izuzetna mi je čast i sreća što sam potpisao pšrvi ugovor sa Crvenom zvezdom. Kada sam potpisivao stipendijski ugovor rekao sam da me čeka mnogo rada i treninga. Sada kad sam vezao svoju budućnost za Zvezdu, ostaje mi da radim napornije, jer idu veći izazovi. Gledajući igrače koji su ovaj put prošli pre mene, ostaje mi samo radim i borim se za šansu'', rekao je mladi Filip Anđušić.

Crvena zvezda je mladom košarkašu, koji igra na pozicijama centra i krilnog centra poželela mnogo sreće u nastavku karijere. On će u crveno-belom dresu ostati od 2024. godine.