Košarka

Italijan se sprda sa korona virusom: Ako nam ne bude išlo - KAŠLJAĆEMO

Izvor mondo.rs

Šarmantno ili ne, procenite sami...

Izvor: MN Press

Svetska vest broj jedan od početka godine svakako je korona virus kojim je u ovom trenutku zaraženo više od 80.000 ljudi, a najviše ih ima u Kini, Južnoj Koreji, Japanu i Italiji.

Zbog toga su na Apeninskom poluostrvu "podigli uzbunu", a virus utiče i na održavanje sportskih događaja. Tako je utakmica Lige Evrope između Intera i Ludogoreca odigrana bez navijača, isto će biti i u derbiju "nerazura" protiv Juventusa, dok su u košarkaškom svetu malo više opušteni...

Pred gostovanje Armanija u Litvaniji, provi Žalgirisa, u meču koji će biti odigran u standardnim uslovima, trenera italijanskog tima Etorea Mesinu iznerviralo je potenciranje korona virusa.

"Sigurno je da će biti veoma teška utakmica protiv odličnog tima. Opet, ako stvari ne budu išle kako smo mi zamislili - mi ćemo početi da kašljemo. Možda će ih to uplašiti!", kazao je Mesina, a na vama je da procenite koliko je ovo šarmantno ili ne...

"Mislim da se preteruje u mojoj zemlji, kao i ovde. Situacija je ozbiljna, ali pod kontrolom, mislim da je normalno da igramo", objasnio je trener Armanija.

Utakmica između Žalgirisa i Armanija na programu je od 19 časova, a očekuje se puna hala.