Košarka

"Obradović dobio platu, a igrači NISU": Vest zbog koje je Fener pobesneo!

Autor Milutin Vujičić

U turskom klubu veruju da se ove informacije namerno plasiraju...

Izvor: MN Press

Tokom prethodne noći digla se uzbuna u Turskoj!

U medijima se pojavila informacija da finansijska situacija u Fenerbahčeu nije dobra i da je platu dobio samo trener Željko Obradović, dok košarkašima kasni nekoliko meseci, što bi svakako ukazalo na probleme unutar organizacije.

Pre nego što je situacija eskalirala, Fenerbahče se oglasio i demantovao ove informacije, poručivši da je Željko Obradović uvek uz svoje košarkaše.

"Želim da se zna da je Željko Obradović trener koji želi da bude tretiran potpuno isto kao tim i njegovi igrači. Najveća tajna njegovih uspeha tokom godina jeste povezanost i harmonija koju ima sa ekipom koju vodi. Željko Obradović tako nikada nije imao prioritet kada su u pitanju plate i dobija ih zajedno sa igračima!", naglasio je zamenik predsednika turskog kluba Semih Ozsoj.

Iz Fenerbahčea su poručili da su ovakve priče "namerno puštene da naštete klubu", a nije potvrđeno da li plata u klubu zaista kasni...

Ova informacija stigla je i do nekadašnjeg košarkaša Fenerbahčea, srpskog asa Bogdana Bogdanovića, koji je tokom boravka u Istanbulu takođe imao situaciju da plata kasni, a samo je na prvobitne priče o platama i prioritizaciji Željka Obradovića napisao: "Nema šanse!".