Košarka

Makabi demantovao SVE!

Izvor mondo.rs

Izraelci ne rade na dovođenju pojačanja.

Najbrojniji i najtužniji. Makabi je izgubio finale od CSKA, a Izraelci su smrknuta lica otišli nazad na Bliski Istok.
Izvor: MN Press

Pojavile su se informacije da je Makabi iz Tel Aviva zainteresovan za Rajana Brokofa, ali izgleda da od tog posla nema ništa. Makabi je, barem za sada, demantovao glasine.

Košarkaš koji je već igrao u Evropi, trenutno je član NBA lige, a mediji su preneli da bi iz Dalasa mogao da dođe u Makabi, što bi mu bio treći evropski klub, nakon Bešiktaša i Lokomotive.

Ipak, Izraelci tvrde da tokom trenutne situacije ne razmišljaju o promenama u igračkom kadru. Očigledno smatraju da postoje i bitnije stvari, koje nisu u konekciji sa košarkom.

U kratkom zvaničnom ''saopštenju'', odnosno jednim tvitom na društvenoj mreži, Makabi je stavio tačku na sve spekulacije, pa tako i na transfer ovog igrača. Takođe, oni su želeli da prekinu i sve ostale glasine o transferima košarkaša.


Za razliku od Izraelaca, neki drugi timovi Evrolige koriste pauzu da izmene igrački kadar. Tako se već priča o promeni kluba za Nikolu Milutinova, kao i o njegovoj zameni u Olimpijakosu. Ipak, najzanimljivija evropska glasina je odlazak Željka Obradovića iz Fenerbahčea, iako mu je turski klub ponudio novi ugovor.