ČEKA SE ODLUKA...

Partizan danas odlučuje - Evroliga ili FIBA? (ANKETA)

Autor Milutin Vujičić

Svi pogledi usmereni su danas na crno-bele...

Izvor: MN Press

Važna objava čeka se iz redova Košarkaškog kluba Partizan!

Prvobitno je konferencija za medije predsednika kluba Ostoje Mijailovića bila zakazana za četvrtak, ali je posle sednice Upravnog odbora odlučeno da se saopštavanje zvanične odluke pomeri na dan kasnije - tačnije ovog petka u 15 časova.

Ostoja Mijailović će prilikom obraćanja u "Štark areni" saopštiti da li Partizan ostaje uz Evroligu (ECA) ili će prihvatiti ponudu FIBA da zaigra u njihovoj Ligi šampiona!

Upravo je danas (5. jun) i krajnji rok za prijavu za učešće u takmičenju FIBA, kod kojih su već "prebegli" mnogi klubovi nezadovoljni odlukom Evrolige o završetku sezone, kao i zbog dobrih finansijskih uslova, pa su zbog toga i u rukovodstvu Partizana mišljenja podeljena.

U saopštenju od srede stoji da je rasprava UO bila konstruktivna, a da su članovi tog tela, koji ujedno čine predstavnike većine sponzora kluba, izneli podeljena mišljenja po pitanju budućnosti kluba, gde se određeni broj članova izjasnio za prelazak u takmičenja pod okriljem FIBA, dok su se drugi izjasnili za ostanak pod okriljem ECA.

Podsetimo, Partizan se nije izjašnjavao u javnosti od odluke Evrolige i ABA lige da dođe do prekida sezone zbog pandemije korona virusa, usled čega su takmičenja "poništena".

Ostanite uz MONDO tokom dana, pratićemo uživo konferenciju za medije Ostoje Mijailovića, dok će naš reporter biti na licu mesta.

Ukoliko želite da učestvujete u anketi posetite Mondo Pređi na sajt