dom je dom

"Moj dom, moja porodica, moj život" - Rejes OSTAJE u Realu!

Autor Pavle Knežević Izvor mondo.ba

Legenda španske košarke ne samo da ne ide u penziju, nego ostaje u Realu

Ako ste se pitali da li će legendarni Španac Felipe Rejes da se penzioniše, danas vam je stigao odgovor:

Neće! Bar još godinu dana! I to ne samo da će nastaviti da igra, već ostaje u svom "domu" Realu, tako da ćemo ga gledati i u Evroligi.

Proslavljeni Španac, koji je u martu proslavio 40. rođendan i koji veoma dobro pokriva obe pozicije u reketu, produžio je ugovor sa Realom na još godinu dana. To znači da kad se završi sezona 2020-21, moći da se pohvali činjenicom da je punih 17 godina bio član "Los Blankosa"!

Kapiten se po potpisivanju ugovora oglasio porukom koja govori sve: 


"Moja dom, moja porodica, moj život. Srećan sam".

Kapiten Reala je u klub stigao 2004. godine iz Estudijantesa, gde je proveo prvih pet godina karijere, a sa Realom je do sada osvojio čak 20 trofeja. Dva puta je pokorio Evropu, 2015. i 2018, sedam puta je bio šampion ACB lige, šest puta osvajač Kupa Kralja, ali i pet puta Superkupa.

Bio je proglašen za najkorisnijeg igrača prvenstva 2007. i 2015. godine, dok je takođe dva puta bio MVP finala plej-ofa – 2007. i 2013. godine.

Kad su u pitanju individualna priznanja, 2015. godine Rejes je postao rekorder Evrolige po broju uhvaćenih lopti, a što se tiče reprezentacije, osvojio je 10 medalja na velikim takmičenjima (po četiri zlata i srebra i dve bronze).

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.