Zna šta hoće

Bivši igrač Partizana se IGRA REBUSIMA, ali ne ide u Barselonu?

Autor Dušan Ninković

Iako je to bio već viđen transfer, nema ništa!

Izvor: MN Press

Nekadašnji košarkaš Partizana, a u prethodnoj sezoni igrač Žalgirisa, izgleda neće biti jedno od pojačanja Šarunasa Jasikevičijusa u Barseloni.

Sudeći po tvitovima Džoka Lendejla, on ima drugačije planove.

Mnogi su pomislili da će australijski centar slediti put svog doskorašnjeg trenera i preseliti se u Barselonu, tim koji konkuriše za evropsku titulu u narednoj sezoni. Katalonci su takav plan imali i ove sezone, ali je korona virus sprečio da se takmičenje u Evroligi završi.

Sada se na tviteru nekoliko poznatih košarkaških novinara igra rebusa, a njima se priključio i centar Žalgirisa.

Nakon što je Šema de Lukas tvitovao da od transfera Lendejla u Barselonu možda nema ništa, a Emilijano Karkija to ''preveo'' da bude razumljivije, oglasio se i Džok.

''Lendejl - Barselona - NE! (preveo sam tvit mog prijatelja)'', napisao je Karkija, a Lendejl mu je odgovorio.

''Dobar prevod'', bilo je sve što je nekadašnji član Partizana napisao, ali je i to dovoljno da se priče oko prelaska u Barselonu zaustave.

Usledila je nova, nešto drugačija prepiska. Karkija je objasnio da on zna šta je De Lukas mislio, ali je Lendejl zatim iznenadio novim odgovorom.

''Nisam to rekao, smirite se i nemojte da postavljate hipoteze'', napisao je Australijanac.

Lendejl je u Partizan stigao sa koledža Sent Meri, nakon što nije izabran na draftu 2018. godine. Osvojio je Kup Radivoja Kroaća, zaslužio mesto u idealnoj petorci ABa lige, a onda se na kraju prve sezone u Evropi preselio u Litvaniju.

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.