Klub potvrdio!

OTIŠAO IZ ZVEZDE, NIJE NI ZAIGRAO: Rastanak sa Nokom - klub objasnio razloge!

Autor Mladen Šolak

Kamerunac se ovog leta pridružio timu kao prvo pojačanje, ali iz zdravstvenih razloga neće zaigrati za crveno-bele.

Izvor: KK Crvena zvezda

Lendri Noko ipak neće zaigrati za Zvezdu!

Doskorašnji centar Albe stigao je ovog leta u klub kao prvo pojačanje, ali je zbog zdravstvenih problema propustio uvodni deo priprema, a potom se i rastao sa crveno-belima.

  On je jedini igrač Saše Obradovića koji danas nije bio na promociji novog sastava.

Klub sa Malog Kalemegdana je saopštio da neće aktivirati ugovor sa njim i nije ulazio u detalje njegovog zdravstvenog stanja, koje je očigledno nepremostiva prepreka da pojača ekipu.

"KK Crvena zvezda mts obaveštava javnost da ugovor za takmičarsku sezonu 2020-2021 sa Lendrijem Nookom neće biti aktiviran iz medicinskih razloga.

Klub se ovom prilikom zahvaljuje Lendriju na velikoj želji da nastupa za naš klub u narednoj sezoni i želi mu puno uspeha u budućnosti.

KK Crvena zvezda okreće se novim rešenjima na tržištu koje stručni štab i menadžment aktivno prate, a o svim koracima javnost će biti blagovremeno obaveštena", saopštili su crveno-beli.

Zvezda trenutno od klasičnih "petica" ima na raspolaganju samo Ognjena Kuzmića, pa je izvesno da će Obradović uskoro na tržištu tražiti novo rešenje za ovu poziciju, kao što je klub i saopštio.

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.