Ne igra se

EVROLIGA PONOVO ODLAŽE UTAKMICE: Pomerena još tri meča, u problemu i peto kolo!

Autor Dušan Ninković

Novi zaraženi, nova odlaganja.

Izvor: MN Press

Novi problemi u Evroligi. Taman što je elitno evropsko takmičenje donelo odluku da nema službenih rezultata u neodigranim mečevima, tu su nova odlaganja.

Još tri utakmice Evrolige pomerene su zbog korona virusa, a odlaganje su tražili Zenit iz Sankt Peterburga, berlinska Alba i Asvel, koji nije odigrao ni meč protiv Crvene zvezde.

Susreti Zenit - Olimpija Milano, Alba - Baskonija i Anadolu Efes - Asvel dobiće nove termine pošto je u ovom trenutku nemoguće da se oniodigraju.

Zenit i Alba je trebalo da budu domaćini 22. oktobra, dok je meč Asvela u Istanbulu bio zakazan za dan kasnije. Sve tri utakmice je trebalo da se odigraju u okviru pete runde Evrolige, ali će novi termin biti nekada kasnije u toku sezone.

Zbog velikih problema sa korona virusom, ekipe Zenita i Asvela imaju samo dva odigrana meča nakon četiri kola, do su po tri puta na parketu bili Panatinaikos, Baskonija, Valensija i Crvena zvezda.

Evroliga će novi datum odrediti u saradnji sa klubovima, a poznato je da mečevi neće moći da se organizuju nakon završetka regularne sezone u takmičenju. To automatski znači i veoma gust kalendar za nekoliko timova u nastavku takmičenja.

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.