Košarka

DAVIDOVAC BAŠ NALJUTIO OBRADOVIĆA, PA MU VRATIO: Pozovem akciju za njega, a on je neće... Fali mu bezobrazluka!

Autor Dušan Ninković

Zvezdin univerzalac nakon kritika izrastao u heroja pobede nad Moskovljanima! "On je naš projekat, naš plan i nervira me kada beži od lopte!"

Izvor: MN Press

Odjekivalo je praznom halom Aleksandar Nikolić koliko je Saša Obradović bio ljut na Dejana Davidovca!

Igrala se završnica treće četvrtine, a Zvezdin krilni košarkaš nije poštovao zahtev svog trenera koji mu je nacrtan na trenerskoj tabli nešto ranije. Trebalo je da preuzme odgovornost, ali je prepustio šut saigraču i to je baš ražestilo trenera.

O tom detalju, kao i o veoma važnoj ulozi Davidovca u nastavku meča, Obradović je govorio na konferenciji za novinare nakon susreta.

''Ja sam pozvao tu akciju za njega. Nervira me kad ne uzme to što sam za njega zamislio. On je naš projekat, naš plan i nervira me kad beži od lopte. Nije od plašljiv čovek, presudio je danas, a fali mu malo bezobrazluka. Mislim da je morao da uzme loptu i da završi umesto Hola'', rekao je Obradović.

Iako je utakmicu završio sa samo pet poena, Dejan Davidovac je u samoj završnici meča imao jako važnu ulogu na parketu. Uspevao je da stigne do ofanzivnih skokova, da pogodi kada ostatku tima nije išlo i da odigra nekoliko jako bitnih odbrana. Sve to je uticalo na istorijsku pobedu crveno-belih.

Crvena zvezda CSKA
Izvor: YouTube/Euroleague

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.