Tenis mu nije dovoljan

KIRJOS NAPRAVIO HAOS U NBA LIGI: Otkrio je gde će dvostruki MVP?

Autor Dušan Ninković

Teniser iz Australije nas je navikao na skandale.

Kontroverzni Nik Kirjos je ponovo ustalasao javnost.

Ovog puta se nije zadržao u okvirima tenisa već je otišao korak dalje i pričao o NBA ligi, odnosno jednom transferu koji bi mogao dobro da prodrma kompletnu ligu.

Reč je o Janisu Adetokunbu, grčkom košarkašu koji nosi dres Milvoki Baksa. Dvostruki MVP regularnog dela NBA lige je, u poverenju, najavio Kirjosu gde bi mogao da ode iz Viskonsina.

Ili je bar teniser to tako shvatio.

''Pričali smo dugo i postavio sam mu mnogo pitanja. Jedno je bilo i da li će se kada mu istekne ugovor preseliti u Majami. On se samo nasmejao, bio je to veliki osmeh, i možda se tu krije odgovor'', rekao je teniser iz Australije za tamošnje medije.

Janis Adetokunbo ima ugovor sa Milvokijem do narednog leta, a onda bi mogao da razmisli o promeni sredine i odlasku u tim koji je u nedavno završenom prvenstvu igrao veliko finale.

Informacije koje je Nik Kirjos raširio po Australiji brzo su stigle do SAD, pa i do Janisa Adetokunba. Grčki košarkaš je morao da reagujem tvitom.

''Zar moraš uvek da pokreneš nešto?'', napisao je Janis, uz označavanje Nikovog profila.

Prijateljstvo Janisa i Nika počelo je pre nekoliko meseci, kada je košarkaš na društvenim mrežama saopštio da mu Australijanac više nije omiljeni teniser, već da je tu titulu preuzeo Rafael Nadal.

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.