on je hit

ČOVIĆ PRIZNAO: ZVEZDA HOĆE PETRUŠEVA! Obradović nije hteo Dangubića, Mitrovića, Apića (ANKETA)

Autor Pavle Knežević

MVP ABA lige je apsolutna senzacija ove sezone

Izvor: MN Press

Filip Petrušev je najveći hit ABA lige, trenutni je MVP, dokazani "meč viner" i izaziva mnogo pažnje. Navijači ga sele u najveće klubove, neki i u NBA, ali nije tajna da ga traže i najveći srpski klubovi.

Trener Mege Vladimir Jovanović rekao je ranije da "postoji veliko interesovanje drugih klubova", a sada smo dobili otvorenu potvrdu da ga želi i aktuelni šampion Srbije i ABA, Crvena zvezda, koja ima sve manje vremena.

To je u intervjuu za Mocartsport rekao predsednik Zvezde Nebojša Čović.

Pitanje je glasilo: "Postoji li neki igrač iz ABA lige koga biste voleli da vidite u Crvenoj zvezdi?", a odgovor na njega je nedvosmislen:

"Da, Filipa Petruševa".

Čović je kazao da je Zvezda želela i Miloša Teodosića ranije, kao i Marka Gudurića, ali je priznao da "to nije bilo realno", jer ti igrači imaju "realne ugovore" tri, pa i četiri puta veće.

Prvi čovek crveno-belih kazao je da je treneru Saši Obradoviću nuđena "dosta široka lepeza igrača koje su odbijali da dovedu i tu je pomenuo neka zanimljiva imena.

"Jednostavno, nisu hteli da ih dovedu. Mi smo ove godine u ponudi imali Luku Mitrovića, Nemanju Dangubića, Nemanju Nedovića, Dragana Apića, Jaku Blažiča... Toliko o onoj priči da Nebojša Čović određuje tim ili da upada u svlačionicu", rekao je Čović.

Ukoliko želite da učestvujete u anketi posetite Mondo Pređi na sajt

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.