Sjajan meč!

SPANULIS NA BIVŠEG SAIGRAČA, PETRUŠEV MERI SNAGU PROTIV EVROLIGAŠA: Čeka nas košarkaški spektakl u režiji Mege!

Autor Nikola Lalović

Mega će posle samo dva dana pauze igrati novi meč!

Izvor: MN Press

Košarkaši Mege su odigrali derbi ABA lige sa Cedevitom i u neizvesnoj završnici izgubili, a samo dva dana nakon toga igraju novi meč.

Odmeriće snage sa jednim evroligašem i to u Atini. 

Megin mladi tim će od 19 časova u Pireju odigrati meč sa Olimpijakosom, a utakmica je humanitarnog tipa pod nazivom "Ponedeljkom uveče protiv kovida". 

Ovo će biti još jedan test za najveće Megine talente poput Filipa Petruševa ili centra Marka Simonovića koga je na ovogodišnjem draftu izabrao Čikago. 

Posle mečeva sa Crvenom zvezdom i Cedevita Olimpijom, te susreta sa ekipama Budućnosti i Partizana, ovo će biti još jedna sjajna prilika da se talenti Mege odmere sa najboljim ekipama Evrope. 

Na ovom susretu će se jedan protiv drugog naći i nekadašnji saigrači - Milenko Tepić i Vasilis Spanulis. Oni su u sezoni 2009/10 delili dres Panatinaikosa, da bi potom Spanulis otišao u Olimpijakos, a Tepić sa "zelenima" osvojio Evroligu u sezoni 2010/11. 

Sve oči će naravno biti uprte u najvećeg srpskog talenta Filipa Petruševa, koji će imati šansu da odmeri snage sa Hasanom Martinom, Jorgosom Printezisom, Oktavijusom Elisom... 

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.