neočekivano

PARTIZAN GA LETOS OTPUSTIO, SAD GA IZNENADA VRAĆA? Nisu se baš lepo rastali, ali moguće je da će on biti nova "četvorka"

Autor Pavle Knežević

Iskomplikovao se odlazak u Japan, Partizan koristi šansu?

Izvor: MN Press

Partizan će možda dovesti vrlo dobro poznato ime na krilnom centru, igrača sa kojim se nije baš najprijateljskije rastao – Stefana Birčevića!

Nekoliko elektronskih medija prenelo je ovu informaciju pozivajući se na neimenovane izvore, a ovom mogućem transferu "kumovala je" i pandemija koronavirusa.

Birčević je posle letošnjeg otkaza u Partizanu bio registrovan za Borac Čačak, ali je pre debija odlučio da ode u Hirošimu. Japan je, međutim, zbog virusa zabranio ulazak u Japan najmanje na mesec dana, zbog čega krilni centar nije mogao da se priključi novom klubu.

Kako pišu mediji, to je razlog što Hirošima razmišlja da oslobodi ugovorne obaveze reprezentativca Srbije, što bi, opet, otvorilo vrata za povratak u Partizan, kome treba pojačanje upravo na toj poziciji.

No, pošto je bio registrovan za Borac, danas je poslednji dan da se ovaj transfer realizuje. Ako bi se desio, to bi bio treći put da Birčević dolazi u Partizan. Prvi put je to bilo 2016, a drugi 2019. godine.

Sat otkucava…

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.