BIZARNO

NIKO NE ZNA GDE JE KAJRI IRVING: Ne javlja se ni treneru, postoje 2 teorije!

Autor Milutin Vujičić

Svašta smo već navikli od njega, ali ovo je zaista čudno...

Bruklin je prethodne noći slavio protiv Filadelfije (122:109), a uspeh je utoliko veći ako se zna da su igrali bez dve najveće zvezde!

Kevin Durent je odsustvovao zbog toga što je bio u kontaktu sa osobom koja je zaražena korona virusom, dok je Kajri Irving meč preskočio iz nepoznatih razloga. Čak ni njegov trener Stiv Neš nije znao da neće igrati...

Kajri Irving se jednostavno nije pojavio u dvorani uoči utakmice, nikome se nije javio, pa je bilo zanimljivo čuti objašnjenje Stiva Neša na konferenciji za medije.

"Ne znam zašto Irving nije došao. Poslao sam mu poruku, ali mi ne odgovara. Nadam se da je dobro", poručio je početnik na klupi Netsa koji je bez njih uspeo da napravi dobitnu formulu protiv vrlo neugodne Filadelfije.

"To je privatna stvar", bila je jedina stvar koju je Neš dodao.

Naravno, razlog odsustva superstara je nemoguće sakriti, pa su se tako u medijima pojavile dve nepotvrđene teorije.

Prva je da se Kajriju Irvingu jednostavno "nije igralo" i da je zbog toga želeo da odmori, dok pojedini američki mediji javljaju da su ga veoma pogodili novi nemiri u Vašingtonu i da se ne oseća psihički dobro zbog toga.

Kajri Irving je inače jedan od čudnijih tipova u NBA pošto je zagovornik teorije da je Zemlja u stvari ravna ploča, dok je uoči sezone kažnjen jer je odbio da razgovara sa medijima.

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.