Ne može?

TRANSFER U PARTIZAN NE ZAVISI OD BIRČE: Krilni centar mora da čeka Japance!

Autor Dušan Ninković

Pitanje je kada će Partizan dobiti novog krilnog centra.

Izvor: MN Press

Košarkaški klub Partizan je u potrazi za igračem na poziciji četiri, a neočekivano se pojavila mogućnost da angažuju košarkaša koji je već dva puta nosio crno-beli dres.

Stefan Birčević je od odlaska iz Partizana bio bez kluba, činilo se da će u Čačak, ali je zatim potpisao ugovor u Japanu. Međutim, postoje problemi i sa odlaskom u Hirošimu.

Kako je povremeni reprezentativac Srbije ispričao za portal ''nova.rs'', sada dolazak u Humsku nije u njegovim rukama.

''Ja sam i dalje pod ugovorom sa Hirošimom. Potpisao sam ga 25. decembra i oni ne odustaju od toga da me dovedu. Koliko će ova situacija trajati, ne znam, jer se informacije o korona virusu menjaju svakodnevno'', istakao je krilni centar.

Podsećamo, Stefan Birčević je potpisao ugovor sa Hirošimom, ali Japan trenutno ne dozvoljava ulazak stranih državljana u zemlju, zbog problema sa virusom. Zato se Birčević nije priključio ekipi, što su želeli da iskoriste beogradski crno-beli.

Partizanova želja je već dva puta nosila taj dres, a beogradski tim ga je otpustio prethodnog leta. Birčević je bio crno-beli u sezonama 2016/17 i 2019/20, a pored Partizana je igrao za Metalac iz Valjeva, Radnički iz Kraguejvca, Estudijantes, Istanbul, Banvit i Bon.

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.