Bitan meč

ZVEZDA JE OPREZNA - "POBEDILI SU I BARSELONU!": Crveno-beli znaju ko im večeras dolazi u "Pionir"

Autor Nikola Lalović

Košarkaši Crvene zvezde dočekuju ASVEL u 23. kolu Evrolige.

Izvor: MN Press

Crvena zvezda na svom terenu sada čeka ekipu koja je u odličnoj formi, pošto joj u goste dolazi ASVEL. 

Jedini francuski predstavnik u Evroligi je u najboljem momentu od starta sezone, pošto su povezali tri pobede u elitnom evropskom takmičenju. 

Košarkaš Crvene zvezde Ognjen Dobrić je svestan da su Francuzi nezgodna, pre svega fizički dominantna ekipa.

"Izuzetno teška utakmica, oni dolaze u dobroj formi, vezali su tri pobede. Fizički moćna ekipa koja igra sa dosta energije i trčanja. Moramo da odgovorimo na to ako planiramo da pobedimo.  Oni ne biraju da li je domaći teren ili igraju u gostima, igraju na svoj neki način, moramo to da im oduzmemo na sutrašnjoj utakmici, rekao je on. 

Kapiten Branko Lazić je istakao da je neophodno da tim na ovom meču odigra i pametno, a ne samo agresivno i požrtvovano. 

"Igramo protiv ekipe koja zaista svoju igru gradi na jakoj, agresivnoj odbrani. Očekujem jedan fizički zahtevan meč, ali moramo biti i pametni. Biće teško, ali igramo kod kuće i probaćemo da odigramo što bolje i da pružamo dobre partije", naglasio je on. 

Na kraju je svoje viđenje meča dao i trener Dejan Radonjić.

"ASVEL je u ovom trenutku u dobroj formi, igraju jako dobro, a početak sezone im nije bio takav. Konsolidovali su se, a u poslednje vreme su napravili nekoliko velikih pobeda. Pobedili su čak i Barselonu, poslednje tri utakmice su odigrali na visokom nivou. Ekipa koja igra sa puno kontakta, atletski izuzetno kvalitetan tim”, smatra on.

Ukoliko želite da učestvujete u anketi posetite Mondo Pređi na sajt

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.