Povratak

IGRAO ZA ZVEZDU I PARTIZAN, SADA ĆE ZA ZEMUN: Bio je naš najveći talenat i sada je ponovo u Srbiji!

Autor Dušan Ninković

Nekadašnji mladi reprezentativac Srbije se nije najbolje snašao u seniorskoj košarci.

Izvor: MN Press

Nekada veliki talenat srpske košarke, sada novo pojačanje Mladosti iz Zemuna! Košarkaš koji je u seniorskoj karijeri nosio dres Crvene zvezde, Mege i Partizana pojačao je ekipu u koju crno-beli šalju na razigravanje svoje najveće talente.

Neobičnu putanju ima karijera Aleksandra Aranitovića. Momak koji je najavljivan kao veliki talenat sa 23 godine se vraća u Srbiju.

Igraće u Mladosti, nakon što su mu prethodna dva kluba u karijeri bili francuski ADA Blois i holandski Heroji iz Den Boša. A svojevremeno mu je predviđana blistava kariejra.

Aranitović je bio redovan u mlađim selekcijama Srbije, a Crvena zvezda je imala velike nade dok je on stasavao u mlađim klupskim kategorijama. Nakon kratke pozajmice u Megi odlučio je da pređe u Partizan, a posle samo dve sezone je raskinuo saradnju sa crno-belima.

U karijeri ima osvojenu titulu sa Crvenom zvezdom i Kup Srbije sa Partizanom, dok će u Mladosti pokušati da oživi karijeru.

Aleksandar Aranitović ima starijeg brata Petra, koji je takođe profesionalni košarkaš. On je nakon igranja u Partizanu i Megi, Crnoj Gori i Španiji, sada u Gruziji.

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.