drama

OVAKO JE PARTIZAN POBEDIO SAT I LOKOMOTIVU: Pogledajte pobednički koš najnapetije utakmice Evrokupa! (VIDEO)

Autor Pavle Knežević

Slavio je Partizan, ali svaki navijač je dobio bar po jednu sedu večeras

Izvor: MN Press

Partizan je posle velike, ogromne drame pobedio Lokomotivu i "ostao u životu" u Evrokupu! Crno-beli su večeras vodili samo u prvoj četvrtini i na kraju meča. 

A delovalo je da je utakmica izgubljena na poluvremenu, iako je Lokomotiva vodila "samo" 13 razlike, igra je bila očajna. Ruski tim je u toj deonici imao 18 poena prednosti i dva napada za još veću. 

Ali, drugo poluvreme - druga priča. Junački je Partizan zaigrao, napao rivala, stegao odbranu i počeo da "krcka" prednost. Ona se topila, ali kvalitetan tim gostiju je održavao prednost. 

I onda je usledio poslednji minut, Lokomotiva je pogodila trojku, povela 66:69, ali je Perkins uzvratio. Potom je promašila napad, a onda je Partizan krenuo i dobio faul. Sašo Filipovski je zatražio tajm-aut, nacrtao akciju i ona je izvedena.

Bilo je 17,8 sekundi, crno-beli su imali 14 za napad. Perkins je dobio loptu, držali su ga dalje od koša, bio je udvojen, Nikola Janković je izašao u blok, Amerikanac je pronašao rupu, spustio se na ulaz, a onda položio na drugi obruč!

Lokomotiva više nije imala tajm-auta, Kroford je šutnuo iz velike daljine i promašio.

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.