Bolan poraz

ZASLUŽILI SMO DA POBEDIMO - BEZ DILEME! Radonjićeva poruka posle dramatičnog poraza

Autor Mladen Šolak

"Nadam se da će nam se i 'vratiti' neka utakmica"

Izvor: MN Press

Kao i nekoliko puta ove sezone, Crvena zvezda doživela je bolan poraz u završnici evroligaškog meča!

Ognjen Dobrić i Dejan Davidovac vratili su crveno-bele sa "minus 11" krajem treće četvrtine, doneli joj prednost 75:72 u poslednjem minutu, ali to nije bilo dovoljno.

I posle Davidovčevog kiksa u zagrađivanju skoka i trojke Kevina Pengosa za 75:76, Džordan Lojd imao je prodor za pobedu, ali je tri sekunde pre kraja promašio zicer...

Koronom desetkovani crveno-beli, bez petorice igrača, tako su ostali bez nagrade za veliki trud i za dobar nastup protiv Rusa, koji odlaze iz Beograda kao sedmoplasirani na tabeli.

"Rekao sam i pred meč da je nerealno pričati o očekivanjima u našoj situaciji posle Kupa, uz probleme sa odsutnim igračima...Igrali smo do poslednjeg atoma snage, jedan zicer nas je koštao pobede koja bi možda i bila najveće iznenađenje do sada ove sezone. U svakom slučaju, čestitam momcima na izgaranju i vrlo poštenom odnosu. Nadamo se da ćemo brzo imati još nekoga na terenu kako bismo mogli malo i da radimo, jer znam da situacije koje nam slede nisu jednostavne i za 15-20 dana sve treba nekako izgurati", rekao je Dejan Radonjić posle utakmice.

Potom je kratko dodao i da će tim nastaviti da radi i da će prevazići gorak ukus koji je ostao posle večerašnjeg neuspeha u poslednjim sekundama.

"Daćemo sve od sebe, nadam se da će nam i se vratiti neka utakmica, jer smo večeras zaslužili da dobijemo, bez dileme", dodao je Radonjić.

Crveno-beli će sada dobiti nekoliko dana za odmor do gostovanja Žalgirisu u utorak, a potom i Baskoniji u petak.

Crvena zvezda Zenit
Izvor: YouTube/Euroleague

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.