POGLEDAJTE!

MARJANOVIĆ ISKORISTIO ŠANSU KOJU JE DOBIO: Bobi se dobro pokazao, Bjelicu nismo ni videli na parketu! (VIDEO)

Autor Nebojša Marković

I oni su od srpskih igrača igrali prethodne noći.

Nikola Jokić nije uspeo da povede Denver ka pobedi, a ni Dalas Bobana Marjanović nije mogao da slavi u svom susretu protiv Filadelfije.

Ipak, srpski gorostas je iskoristio priliku koja mu se pružila!

Dalas je izgubio u Filadelfiji 111:97 u meču u kojem je Džoel Embid vodio glavnu reč sa 23 poena i devet skokova, a Maveriksi su u ovom susretu gubili praktično od prvog do poslednjeg minuta.

Ali, Boban Marjanović je iskoristio priliku koja mu se pružila. Srpski centar dobija šanse "na kašičicu", ali sada je za 17 minuta na parketu bio vrlo zapažen.

Marjanović je ubacio sedam poena i dodao tome čak 12 skokova, dok je imao i jednu blokadu, kao i jednu izgubljenu loptu.

Najbolji u timu Dalasa je i ovog puta bio Luka Dončić, ali sa samo 19 poena i čak sedam izgubljenih lopti. Najbolji tim Istoka je tako nastavio sa pobedama, dok je Dalas trenutno 10. na tabeli Zapadne konferencije.

Boban Marjanović protiv Filadelfije
Izvor: YouTube/joSports

Za to vreme, Njujork Niksi su razbili Sakramento 140:121 u svom "Medison Skver Gardenu", a na parketu nije bilo Nemanje Bjelice.

Srpski reprezentativac nije dobio šansu u meču u kojem su Kingsi primili čak 77 poena za poluvreme, a Imanuel Kvikli i Alek Burks im ubacili 25, odnosno 24 poena.

NBA REZULTATI:

Filadelfija - Dalas 111:97
Bruklin - Orlando 129:92
Njujork - Sakramento 140:121
Memfis - Los Anđeles Klipers 122:94
Denver - Vašington 110:112
Milvoki - Nju Orleans 129:125

Ukoliko želite da vidite dodatni sadržaj posetite Mondo Pređi na sajt

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.