zamena

PARTIZAN (MOŽDA) KLJUČNI MEČ NE IGRA KOD KUĆE! Viša sila se isprečila, crno-beli Top 16 Evrokupa završavaju u Sloveniji!

Autor Pavle Knežević

Umesto u Hali sportova, važan meč se igra u Stožicama

Izvor: MN Press

Partizan će u Ljubljani biti domaćin Metropolitanu u poslednjem kolu Evrokupa, čime su crno-beli izašli u susret francuskoj ekipi.

Duel Partizana i Metropolitana na programu je 10. marta, a Francuzi su tražili premeštanje zbog zakona u svojoj zemlji, koji predviđa karantin za sve ekipe posle putovanja van Evropske Unije, što bi im dodatno zakomplikovalo sezonu.

To se vodi pod "viša sila", a crno-beli nisu imali mnogo izbora pošto taj meč mora da se igra u EU i to u dvorani koja je registrovana za utakmice Evrolige i Evrokupa. Troškovi meča bi u ovom slučaju trebalo da budu podeljeni, potvrđeno je MONDU.

Partizan ima dve pobede i dva poraza do sada, dok je Metropolitan prvi sa 3/1. Trento ima identičan skor sa crno-belima, a Lokomotiva Kubanj je poslednja sa 1/3.

Partizan u sredu igra u Trentu, ekipi koju je u prvom susretu dobio 28 poena razlike, tako da taj duel može biti ključan za plasman u četvrtfinale, a moguće je da će se sve rešavati u poslednjem kolu.

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.

To se vodi pod "viša sila", a crno-beli su pokazali razumevanje i sportski izašli u susret rivalu. Troškovi meča bi u ovom slučaju trebalo da budu podeljeni.