SREĆNO!

NIJE SAMO JOVIĆ, SRBIJA U REALU IMA I TRISTANA: Uči od legende, hoće ga 5 reprezentacija - on bira ORLOVE!

Autor Milutin Vujičić

Trebalo bi da bude veliki igrač...

Izvor: Twitter/@23Llull

Jedan od najvećih evropskih talenata Tristan Vukčević (18) debitovao je u oktobru za Real Madrid i pitanje je trenutka kada će dobiti veću ulogu u "kraljevskom klubu".

Tristan, sin Dušana Vukčevića, nekadašnjeg košarkaša Zvezde, Olimpijakosa, Reala, Montepaskija i reprezentativca SCG, nije još debitovao u Evroligi, ali redovno trenira sa prvim timom i "upija" savete Felipea Rejesa.

Možda će vas zanimati

Čuveni centar je dobio sjajnog učenika, a Tristan ima mentora za poželeti. Upravo je čestitajući 41. rođendan čuvenom Špancu uputio lepe reči i potvrdio da je njihov odnos sjajan.

"Nije me samo danas Felipe Rejs podučavao u reketu, uči me svakog dana poslednjih sedam meseci, kako na tako i van terena. Čast je što mogu da učim od tebe", napisao je supertalentovani košarkaš.


"Zadovoljstvo je raditi sa klincima koji žele da uče i koji žele da treniraju svakog dana i daju sve od sebe"
, odmah se zahvalio Rejes.

"Tristane, ti si primer svega ovoga. Ako nastaviš da radiš ovako naporno, sa istom skromnošću kao do sad, stići ćeš daleko", dodao je čuveni košarkaš kome bi ova sezona trebalo da bude poslednja u karijeri, ako se ne predomisli.

Tristan Vukčević inače može da igra za reprezentaciju Italije (u kojoj je rođen), Grčke (čije državljanstvo ima), Švedske (preko majke), ali i Španije koja uvek hoće da ugrabi talente koji igraju kod njih.

Ipak, trebalo bi da izabere "orlove", kako je to njegov otac već najavio.

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.