Nisu imali snage

BUDUĆNOST PROKOCKALA "BREJK", LESOR SE KONAČNO "OSVETIO" PODGORIČANIMA: Bivši centar Zvezde razbio Podgoričane!

Autor Nikola Lalović

Košarkaši Budućnosti nisu uspeli da se plasiraju u polufinale Evrokupa pošto su u revanšu četvrtfinala poraženi od Monaka.

Izvor: MN Press

Budućnost nije mogla da dočeka Monako na svom terenu, pa tako posle pobede na gostovanju nije uspela da pobedom dođe do polufinala. 

Posle trijumfa poenom prednosti u prvom meču u Monaku sada je francuski predstavnik uspeo da to nadoknadi i izbori majstoricu.

BUDUĆNOST - MONAKO 64:74 (18:21, 13:16, 20:19, 13:18)

Nako prve utakmice u kojoj je Matijas Lesor još jednim svojim promašenim zicerom "poklonio" pobedu Budućnosti, sada je on bio jedan od najboljih na terenu i dominirao je ispod koša. 

Iako je u drugom delu igre imao problema sa ličnim greškama, francuski centar je uspeo da dođe do 19 poena i 9 skokova, te da tako donese ključnu prednost svom timu. 

Najefikasniji je bio Rob Grej sa 20 poena, a kod pobednika Markos Najt je imao 13 poena. Kod Budućnosti Džastin Kobs je imao 17, Nikola Ivanović 16, a Vili Rid 12 poena. 

Meč je morao biti odigran u Ljubljani jer usled propisa vezanih za virus korona Monako nije mogao da dođe u Podgoricu. Posle ovog meča 

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.