Sjajno

SRBI SE BORE ZA TITULU NAJKORISNIJEG U EVROLIGI! VASA GAZI ISPRED SVIH! Imamo Jokića u NBA, ali i Micića u Evropi

Autor Tamara Ranković

Počelo je glasanje, a mi imamo za koga da navijamo

Izvor: MN Press

Evroliga je zvanično otvorila glasanje za najkorisnijeg košarkaša takmičenja u aktuelnoj sezoni.

Konkurencija je brutalno jaka, ali među njom su i tri reprezentativa Srbije!

Nije iznenađenje ako kažemo da je jedan od glavnih kandidata za MVP titulu košarkaš Efesa Vasilije Micić koji je već nosio pomenutu titulu, ali kada se gledao nedeljni učinak. Vasa zaista igra fantastičnu sezonu i pravi je lider turskog tima.

Pored Micića, možemo da navijamo za još dvojicu momaka iz naše zemlje. U konkurenciji je Marko Gudurić koji je pre nekoliko večeri odigrao jednu od najboljih partija u sezoni protiv aktuelnog šampiona CSKA.

Takođe, tu je i Vladimir Lučić čiji je Bajern na korak od eliminacije, ali je srpski reprezentativac svaku utakmicu odigrao na visokom nivou pa je tako zasluženo u konkurenciji za najboljeg.

Ipak, Micić je svakako jedan od glavnih favorita ne samo među Srbima već u celoj Evroligi!

Evroliga je otvorila glasanje za najkorisnijeg igrača tog takmičenja u ovoj sezoni.

Svaki navijač će moći da izabere svoju idealnu petorku, a glasovi fanova vredeće 25 odsto u konačnom glasanju. Isti procenat činiće i glasovi novinara, trenera i kapitena.

Navijači mogu da glasaju do sedmog maja u podne.

Ostali kandidati su: Jan Veseli (Fenerbahče), Nando de Kolo (Fenerbahče), Nikola Mirotić (Barselona), Šejn Larkin (Efes), Valter Tavares (Real Madrid), Dišon Pjer (Fenerbahče), Majk Džejms (CSKA), Keving Pengos (Zenit), Sertač Sanli (Efes).