Šampionski

NE ZNAM, NISAM JA TRENER, NEĆU DA ULAZIM U TO: Jokića pitali za saigrače, on poručio da je lider samo na terenu! (VIDEO)

Autor Nikola Lalović

Nikola je odigrao sjajno, ali jednostavno ga tim nije pratio.

Izvor: Youtube/House of Highlights

Denver Nagetsi su u problemu jer gube sa 2:0 u seriji protiv Finiks Sansa. I u drugom meču serije nisu uspeli da poprave igru i tim Krisa Pola i Devina Bukera ih je prosto počistio sa terena. 

Trener Majk Meloun je bio besan nakon meča i najavio je velike promene u sastavu, a najbolji igrač lige je takođe bio vidno razočaran.

"Samo su odigrali mnogo bolje od nas, bili su bolji tim. Ne mislim da su igrači odustali. Kada gubite spustite glavu dole, možda su to uradili. Ja nisam odustao", rekao je Jokić,

Novinari su ga pitali da li smatra da mora da odigra bolje kada njegovi saigrači nisu na zadovoljavajućem nivou, a Nikola im je dao šampionski odgovor. 

"Mislim da moram svaku utakmicu budem na svom vrhuncu. Mislim da ne mogu da biram kao lider, da moram svaku utakmicu da budem u formi", rekao je on i istakao da sve u igri Nagetsa mora da se menja ukoliko žele da se vrate u ovu seriju.

"Jeste, jer oni igraju bolje od nas, agresivniji su, pronalaze bolje šuteve, pogađaju, ovo stvarno izgleda loše. Moramo sve da promenimo, da promenimo ritam utakmice", dodao je Jokić. 

Na kraju su ga pitali da li očekuje promene u sastavu, ali on jednostavno ne želi time da se bavi.

"Ne znam, ja nisam trener, ne bih ulazio u to. Možda", iskren je bio centar Denvera. 

Nikola Jokić posle meča sa Finiksom
Izvor: Youtube/House of highligts