Svaka čast!

REVOLVERAŠKI OBRAČUN - JANIS I MIDLTON PUCALI IZ SVIH ORUŽJA: Konačno srušili Bruklinov supertim, ponovo sanjaju titulu!

Autor Nikola Lalović

Kakav meč, Milvokijev dvojac je bukvalno svojeručno dobio meč!

Milvoki je bio na ivici ponora pošto je Bruklin vrlo lako dobio prva dva meča u seriji, a onda su se vratili u svoju arenu, pred svoje navijače i pobedili.

Defanzivno su uspeli da zaustave zvezde Bruklin Netsa, a Janis Adetokumbo i Kris Midlton su imali neverovatan učinak, postigli su skoro sve poene svog tima!

MILVOKI BAKS - BRUKLIN NETS 86 - 83 (30:11, 15:31, 22:23, 19:18)

Videli smo dve potpuno različite četvrtine na startu pošto je prvo Milvoki poveo sa 20 razlike, a onda se Bruklin u potpunosti vratio u meč. Ipak na kraju su presudili Midlton i Janis. 

Kris Midlton je imao 35 poena i 15 skokova, dok je Grk na to dodao 33 poena i 14 skokova. Zvezde Bruklina to nisu mogle da isprate pošto je Kevin Durent uz 30 poena imao 11 skokova, a Kajri Irving 22 poena. Dobar je bio i mladi Brus Braun sa 16. 

Sada ponovo imamo zanimljivu seriju, iako su posle uvodna dva poraza mnogi prognozirali brzi kraj za Bakse. Ipak, u narednim mečevima će im posao biti teži jer se na teren vraćaju Džejms Harden i Džef Grin.