BUM!

PARTIZANOVA BOMBA U PONOĆ! Još jedno veliko pojačanje - Zak Ledej stigao u 00:00!

Autori Mladen Šolak Tamara Ranković

Potpisano je! Još jedan poznati Amerikanac nosiće crno-beli dres sledeće sezone. I on stiže iz Armanija!

Izvor: MN Press

Partizan ne staje, u utorak u ponoć došlo je još jedno veliko pojačanje!

Crno-beli su potvrdili dolazak Amerikanca Zaka Ledeja (27 godina, koji pokriva pozicije krilnog centra i centra. Njegov potpis svakako je bomba na evropskom tržištu, i to na dan kada je u Partizan stigao i reprezentativac Srbije Aleksa Avramović.

Ledej je potpisao dvogodišnji ugovor sa klubom iz Humske, poput svog doskorašnjeg saigrača iz Armanija, Kevina Pantera, i zajedno sa njim biće u grupi lidera crno-belog tima u takmičarskoj 2021/22!

Ledej je godinama unazad u Evroligi sticao i stekao reputaciju odličnog centra, noseći dres Olimpijakosa, Žalgirisa i Armanija. Visok je 202 centimetara i izuzetno snažan, pa će njegovim dolaskom crno-beli dobiti kvalitet na više nivoa.

Pogledajte Ledeja u akciji:

Partizan je i ovim potpisom nastavio da ambiciozno sklapa tim za novu sezonu. Sve je počelo povratkom najtrofejnijeg evropskog trenera Željka Obradovića, a onda i bombastičnim potpisom sjajnog Pantera.

Ledej je u minuloj sezoni postizao po 10 poena uz 4,5 skokova na ukupno 36 utakmica u Evroligi, u kojoj je sa Panterom nastupio i na Fajnal-foru. Tamo je bio starter na poziciji krilnog centra uz legendarnog Kajla Hajnsa i dao je doprinos da Armani završi sezonu na trećem mestu u najjačem takmičenju.

Partizan je dobio još jedno bombastično pojačanje, a navijači crno-belih još jedan razlog da jedva čekaju start sezone. Prelazni rok crno-belih zaista teče spektakularno!