Šta?

OTKRIVENA NAJVEĆA TAJNA SPORTISTA U TOKIJU: Australijanka ispričala sve o aplikaciji za seks! (FOTO)

Autor Dušan Ninković

Košarkašica iz Australije ispričala sve što rade njene koleginice!

Izvor: Instagram/cfrannykg/printscreen

Olimpijske igre obiluju sportistima i životnoj formi, a kada je već tako, teško je da ne dođe do nekih varnica. Prethodnih godina smo često slušali o seks skandalima u olimpijskom selu, a izgleda da izuzetak neće biti ni igre u Tokiju koje se održavaju u toku pandemije korona virusa.

Iako kontakt sa drugim učesnicima nije preporučljiv, čini se da i sada ima nekih koji su probali da se muvaju na Olimpijskim igrama. O tome je za radijsku emisiju iz svoje zemlje govorila australijska košarkašica Kajla Džordž koja je otkrila veliku tajnu.

Po njenim rečima, postoji aplikacija slična svetski poznatom Tinderu, koju sportisti u olimpijskom selu koriste za muvanje i ''hot'' razgovore!

''To je poprilično popularna aplikacija u selu. Ja je ne koristim jer sam srećno udata, ali prolazim kroz probleme koje imaju moje saigračice'', rekla je Kajla.

Organizatori su ovog leta želeli da smanje na minimum kontakt među takmičarima, da se poštuje distanca i da s enose maske. Kako se ne bi širio korona virus, sportisti su u manjim sobama, izolovani od ostalih učesnika, a čak su i njihovi kreveti drugačiji.

Napravljeni su od recikliranog materijala, a jedno vreme se pričalo da nisu naročito izdržljivi, kako sportisti u Tokiju ne bi mogli da upražnjavaju seks.

''Kreveti su pun pogodak. Napravljeni su tako da izdrže svako nevaljalo ponašanje'', istakla je košarkašica koja očigledno zna za neke konkretnije primere. Možda je neka od saigračica uspela da smuva kolegu sportistu na Olimpijskim igrama baš preko ove tajanstvene aplikacije.

Pogledajte fotografije Kajle Džordž, koja je otkrila da ne učestvuje u ovakvim dopisivanjima jer je srećno udata:

Jedan od najpoznatijih seks skandala sa prethodnih Olimpijskih igara priredila je Oliveira, devojka koja se takmičila u sinhronim skokovima u vodu. Brazilka je smuvala veslača i imala maratonski seks, zbog toga zabeležila loš rezultat, a pojavila se i u Japanu.