Potpisano

RASTAO SE SA ZVEZDOM I NE VRAĆA SE: Centar nastavlja u Španiji, Radonjić mora da nađe drugo rešenje!

Autor Mladen Šolak

Kamerunac je prihvatio poziv Duška Ivanovića i seli se u Vitoriju!

Lendri Noko
Izvor: MN Press

Posle odličnog kraja sezone u Crvenoj zvezdi, Kamerunac Lendri Noko (27 godina, 208 centimetara) potpisao je za novi tim - Baskoniju!

Doskorašnji centar crveno-belih prihvatio je poziv crnogorskog trenera Duška Ivanovića i preselio se u Vitoriju, iako je bilo nagoveštaja da bi klub sa Malog Kalemegdana hteo da ga zadrži i za sledeću sezonu.

Ipak, on je u nedelju potpisao za španski klub, a prema informacijama sa sajta Baskonije u pitanju je jednogodišnji ugovor.

"Noko će doneti snagu i pokretljivost našoj unutrašnjoj igri, a u nekoliko narednih dana doći će u Vitoriju da se pridruži pripremama ekipe Duška Ivanovića", saopštila je Baskonija.

Izvor: MN Press

Noko je prošao turbulentnih godinu dana, jer mu je prošlog leta zabranjeno da potpiše zbog zdravstvenih problema, koje je u međuvremenu rešio i vratio se košarci.

U dresu Zvezde odigrao je 20 utakmica u Evroligi prosečno postizao po 7,1 poen, dok je u ABA ligi dao značajan doprinos osvajanju titule, takođe sa po sedam poena po utakmici.

U ovom trenutku, crveno-beli su u potrazi za startnim centrom, jer na toj poziciji od klasičnih "petica" ima samo Ognjena Kuzmića.