Treninzi, treninzi...

KAPITEN POČINJE 11. PRIPREME U ZVEZDI! Spremaju se za Evroligu i misle o trofejima - Lazić zna da neće biti lako!

Autor Dušan Ninković

Iskusni Branko Lazić biće jedna od glavnih uzdanica Dejana Radonjića, sa kojim kroz kariejru sjajno sarađuje.

Izvor: MN Press

Aktuelni šampion ABA lige polako pali motore. Ekipa se kompletira, Dejan Radonjić čeka još samo centra, što nedostaje i Partizanu a većina igrača na koje računa crnogorski stručnjak već obavlja prve treninge u Beogradu. Među njima je i čovek sa najdužim stažom u klubu, kapiten Branko Lazić.

Igrač koji je poslednjih godina deo svih uspeha Crvene zvezde još jednom će saigrače povesti u novu sezonu, u kojoj su ciljevi ogromni. Crveno-beli će ponovo napadati pehare!

Iako je tim značajno promenjen u odnosu na finiš prethodne sezone, čovek koji 11. put odlazi na pripreme Crvene zvezde veruje u saigrače. Biće to zanimljiv sklop starosedelaca, povratnika i novajlija, a pre nego što ih navijači vide na delu - mora dobro da se radi.

Crvena zvezda će ceo prvi deo priprema obaviti u Beogradu, dok će kontrolne utakmice između ostalog igrati i na veoma jakom turniru u Minhenu.

"Očekuje nas naporan rad u narednom periodu. Nemamo baš previše vremena jer do početka nove sezone imamo nešto više od mesec dana, što znači da moramo da maksimalno da iskoristimo taj period, svaki trening, svaku prijateljsku utakmicu. Doživeli smo mnogo promena i biće nam potrebno vreme da se uigramo kao tim i da budemo spremni za novu sezonu'', rekao je Branko Lazić.

Raspored Crvene zvezde nije nimalo lak, ali ekipa mora da bude spremna na sve izazove.

''Na početku će biti vrlo komplikovano i zbog rasporeda po kome u prvih 7 kola Evrolige igramo čak 5 utakmica na gostujućem terenu. Na nama je da radimo vredno u narednom periodu i da budemo spremni za prvu takmičarsku utakmicu'', dodao je kapiten crveno-belih.

Sezona za beogradske crveno-beli počinje 24. septembra, utakmicom protiv Splita.