POZIV PUBLICI

ZVEZDA OBJAVILA VAŽAN DATUM! Jasna poruka crveno-belih: Navijači, spremite se i budite opet uz nas

Autor Nemanja Stanojčić

Crvena zvezda je objavila datum početka prodaje sezonskih ulaznica. Cene će biti poznate uskoro

Izvor: MN Press

Košarkaši Crvene zvezde naporno rade kako bi se što bolje pripremili za početak naredne sezone.

Na tom putu im je potrebna podrška navijača, a iz kluba su saopštili važnu informaciju. Prodaja sezonskih ulaznica za novu sezonu počinje 6. septembra.

"Iza nas je, zbog pandemije, možda i najteža sezona u istoriji kluba i sporta. Počeli smo je bez publike i sa mnogo nepoznanica. Završili smo je trijumfalno uz veliku podršku sa tribina. Upravo je ta završnica prethodne sezone pokazala šta znače navijači i podrška za sve nas", navodi se u saopštenju kluba.

Pozivaju publiku da bude uz njih i kupi sezonske karte.

"Pored sportskog dela, najveći udarac je pretrpelo finansijsko poslovanje kluba. Zato nam je zvezdaško jedinstvo i pomoć u ovom trenutku veoma važna. Upravo zbog toga će cene sezonskih ulaznica biti prilagođene aktuelnom trenutku, a posebne olakšice i popuste imaće oni koji su bili u mogućnost da pomognu klubu početkom prošle sezone kupovinom sezonskih karata za sezonu 2020/21."

Očekuje se da će cene biti poznate tokom sledeće nedelje.

"Pomoć navijača je nemerljiva i imaće još veći značaj u sledećoj sezoni. Oformili smo tim u skladu sa mogućnostima, ambicijama i jačini takmičenja. Mečeve ćemo igrati u 'Areni' i 'Pioniru', a prodaja karata obavljaće se isključivo na štandovima ispred sedišta kluba na Malom Kalemegdanu i putem naručivanja preko interneta. Svi detalji biće objavljeni uskoro. Budite uz Zvezdu i u narednoj evroligaškoj sezoni. Samo zajedno možemo do ciljeva koji su sada standard kluba", zaključuje se u saopštenju.