ŽAL

ŽAO MI JE PUBLIKE, TREBALO JE DA POBEDIMO U "PIONIRU"! U Zvezdi žale zbog poraza i obećavaju: Iskupićemo se!

Autori Nikola Lalović Nemanja Stanojčić

Nejt Volters je pričao posle poraza od Albe. Krivo mu je zbog poraza u odličnoj atmosferi.

Izvor: M Press

Pala je Crvena zvezda u Beogradu. Nije uspela da stigne do drugog trijumfa protiv Albe u istoriji.

Umesto toga su doživeli šesti poraz u sedmoj utakmici protiv nemačkog tima (63:78).

Jedna od svetlih tačaka u igri srpskog tima bio je Nejt Volters (13, 5as), ali to nije bilo dovoljno da se napravi nešto više.

"Težak poraz, trebalo je da dobijemo meč pred našim navijačima. Jurili smo ih sve vreme, nismo uspeli da ih stignemo. Moramo da igramo mnogo bolje i da izvučemo pouke", rekao je Volters.

Dodatni problem za ekipu je bio izostanak Nikole Ivanovića koji nije mogao da pomogne saigračima. Nejt ne želi to da uzima kao izgovor.

"Svaki tim ima probleme sa povredama i drugi su u takvim problemima, imamo dovoljno igrača, moramo da igramo mnogo bolje. Čeka nas još utakmica, što znači da ćemo imati šanse da se iskupimo."

Spušta američki plejmejker tenziju posle meča.

"Kada igramo dobro možemo da dobijemo bilo koga što smo i pokazali. Nedostaje nam konstantnost. Ne šutiramo tako dobro, ali je još uvek rano, početak sezone je."

Na kraju je pričao o svojoj ulozi, ali i sjajnoj atmosferi na tribinama.

"Trener traži da budem agresivan, trudim se, žao mi je što nismo pobedili pred ovim navijačima. Lepo je videti ih i lepo je što su ovde. Ambijent je bio sjajan, krivo mi je što nismo bili bliži pobedi", zaključio je Volters.