MONDO INTERVJU

"PANTER" KOJI NAJBOLJE POZNAJE PANTERA: Samo da me on ne dobije, neću moći to da slušam

Autor Nemanja Stanojčić

"Ako me on pobedi, neće prestati sa prozivkama", kaže kroz osmeh jedan od lidera FMP-a pred današnji derbi protiv Partizana i svog prijatelja, Kevina Pantera.

Izvor: MONDO/Stefan Stojanović - MN Press

U prvom delu MONDO intervjua sa Geretom Nevelsom, mogli ste da čitate o njegovoj karijeri, putu i načinu na koji je došao u Srbiju preko Portugala.

FMP ove subote odlazi na duel sa Partizanom, ekipom koja ima savršen skor, a dok je Geret davao intervju za MONDO, pojavio se i njegov saigrač Brajs Džouns.

Sve to se dešavalo u momentima u kojim je Nevels pričao o Kevinu Panteru, vođi crno-belih.

"Daće mi Brajsi dobre savete kako da ga čuvam, njih dvojica se druže van terena, ali na parketu će biti neprijatelji", rekao je Nevels.

Tada se Džouns uključio i počeo da se šali na taj račun.

"Ma, samo da me Panter ne dobije, može neko drugi, ali ne on. Ako me on pobedi, neće prestati sa prozivkama i šalama, neću moći da ga slušam", ubacio se rečenicom Brajs Džons i u šaljivom tonu nasmejao i Nevelsa.

Dodao je Džons i da je zahvaljujući Nevelsu počeo još više da radi, da je pravi radoholik.

"Brajs je stvarno veliki radnik, nije neko ko hvata prečice. Vidite to po načinu kako igra, bio je MVP oktobra, što je zasluženo. Bilo bi lepo da ja preuzmem u novembru i nastavim niz. Šalim se malo naravno, na meni je da nastavim da radim i da igramo svi zajedno kao tim".

Duel Partizana i FMP-a počinje u 19 časova i biće to košarkaška poslastica za ljubitelje košarke, u velikoj meri i zbog duela Amerikanaca dva tima.