Loš niz...

ZVEZDA HTELA DA GA ZADRŽI, ON IZABRAO ŠPANIJU: Problem za Noka - dobija otkaz u Baskoniji?!

Autor Dušan Ninković

Stigao je prethodnog leta kao jedno od najvećih pojačanja, ali se nije snašao.

Izvor: MN Press

Katastrofalan niz rezultat u poslednjih skoro mesec dana Baskonija će pokušati da prekine u duplom kolu Evrolige. Prvi protivnik biće im Crvena zvezda koja je uspela da podigne formu, ali je sve izvesnije da bivši igrač crveno-belih neće igrati protiv srpskog kluba.

Lendri Noko (27), centar koji je prethodne sezone igrao za Zvezdu, propustio je sinoć ligaški duel Baskonije i može se čuti da je blizu raskida ugovora sa španskom ekipom.

Kako je nakon meča saopštio Duško Ivanović, odluka da Noko ne igra bila je njegova, a snažni Kamerunac bi zbog toga mogao da se rastane sa klubom čije je veliko pojačanje bio pre nekoliko meseci. Iako je postojala ponuda Crvene zvezde da ostane u Beogradu, Noko je izabrao odlazak u Španiju u kojoj se nije snašao.

Sinoć je Gran Kanarija bila bolja od Baskonije, što je bio čak sedmi poraz na poslednjih osam mečeva za tim iz Baskje...

Baskonijina situacija ni u Evropi uopšte nije dobra. Tim koji sa klupe predvodi crnogorski stručnjak Duško Ivanović ima skor 3-6 i čak četiri poraza u nizu pred duplo kolo i gostovanje crveno-belih.

Podsećamo, Crvena zvezda i Partizan i dalje su aktivni na tržištu pošto oba tima traže centra za nastavak sezone, pa bi nekadašnji igrač Albe mogao da bude rešenje u reketu beogradskih timova.