Bravo!

VEČE KARIJERE BIVŠEG CENTRA ZVEZDE - CENTRI REALA MU NISU MOGLI NIŠTA: Kraljevski klub se mučio sa Srbima, pa ipak dobio

Autor Nikola Lalović

Srpski centar je odigrao neverovatan meč u ACB ligi, Real mu nije mogao ništa!

Izvor: MN Press

Real Madrid se mučio sa Srbima, ali je na kraju uspeo da pobedi! Fuenlabrada je na svom terenu namučila "kraljevski klub", ali je na kraju tim Pabla Lasa pobedio. 

Prvo ime meča bio je nekadašnji centar Crvene zvezde Dušan Ristić koji je ubacio 25 poena i uz to imao 5 skokova i 3 asistencije. Dva poena više od njega imao je Nigerijac Emegano, ali to nije bilo dovoljno da padne Real! 

FUENLABRADA - REAL MADRID 85:88

Osim njih dvojice jedini koji je imao dobar meč u ekipi domaćina bio je nekadašnji plej Vršca, Radničkog, Mege i Metalca Jovan Novak. On je meč završio sa 12 poena i 5 asistencija. 

Ipak Madriđani su uspeli da na kraju dođu do pobede. Bilo je nerešeno 85:85, ali je jedna trojka na kraju bila dovoljna za pobedu gostiju. Toma Ertel je dao poslednje poene na meču i doneo pobedu svom timu. 

Na kraju je u timu Reala najbolji bio Fabijan Kozer sa 19 poena, Alberto Abalde je imao 15, Toma Ertel 12, a Valter Tavares 10 uz 11 skokova.