HAOS!

SKANDAL: MITROVIĆ OTERAO NAJBOLJEG NAPADAČA EVROPE! Svađa kraj terena o kojoj bruji Evroliga - Džejms morao NAPOLJE!

Autor Dušan Ninković

Rasprava prerasla u odlazak prve zvezde tima u svlačionicu, što bi mogao da bude i kraj saradnje.

Izvor: Twitter/Printscreen/@Carchia

Iako nema sumnje da je Majk Džejms jedan od najboljih košarkaša u Evropi, ponovo je u centru skandala.

Čovek koji je iz Bruklin Netsa stigao da bude najveće pojačanje za Monakov debitantski nastup u Evroligi sada je u klinču sa crnogorskim trenerom Zvezdanom Mitrovićem!

Tokom meča protiv Efesa koji su izgubili (98:77), gledaoci su mogli da vide veliku raspravu trenera i najboljeg igrača tima.

Nakon njihove rasprave, Majk Džejms je otišao u svlačionicu. Tamo ga je poslao crnogorski stručnjak, koji je očigledno još jedan u nizu trenera koji ne žele da trpe "iživljavanje" američkog beka.

Vidite kako je to izgledalo:

Monako je u tim trenucima bio na "minus 8", a ostalo je da se igra oko sedam minuta do kraja susreta. Iako im šanse za preokRet nisu bile velike, rasprava dve centralne figure u svlačionici sigurno će izazvati mnogo buke.

Ukoliko Monako nakon ovoga raskine ugovor sa Džejmsom, veoma dobro plaćeni Amerikanac će verovatno imati komplikovan posao da nađe klub koji bude želeo, jer se sve više priča o njegovoj problematičnoj naravi.

Napravio je probleme u svlačionici CSKA kada je vodio rat protiv Dimitrisa Itudisa, a pitanje je gde će uspeti da nađe sledeći posao.

Pogledajte kako je izgledala ova scena:

Monako sada ima niz od dva poraza u Evroligi, što je dovelo do toga da pokvare dobar učinak sa početka sezone. Trenutno su na skoru 5-6, koliko ima i njihov večerašnji rival, Efes.