IDEJA JE TU

LEBRON I LIVERPUL HOĆE DA SRUŠE DŽORDANA! Isplivali detalji novog projekta, Džejms i engleski velikan napravili plan

Autor Nemanja Stanojčić

Zanimljiva ideja Lebrona i Liverpula.

Izvor: Twitter/Printscreen/Los Angles Lakers

Poznato je da je Lebron Džejms kupio akcije Liverpula i da je delom vlasnik engleskog velikana. Često to ističe, a i reklamira klub po Los Anđelesu.

U nekoliko navrata se pojavljivao i u dresu "crvenih", a sada je zajedno sa timom sa "Enfilda" spremio novi projekat. Cilj je da se stigne Majkl Džordan.

Možda će vas zanimati

Detalje tog projekta otkrio je predsednik Liverpula Tom Verner.

"Pravimo nešto novo sa Lebronom. Kompanija 'Najk' pravi sedam ili osam projekata koje će ga povezati sa fudbalom. Želi da na taj način izađe na crtu Džordanu koji takođe ima uspešnu saradnju sa ovom kompanijom", poručio je Verner.

Lebron Džejms u Liverpulu
Izvor: YouTube/Liverpool FC

Lebron je pre 10 godina kupio dva odsto akcija engleskog kluba za oko 6.5 miliona dolara, a posle velikog uspeha koji je Jirgen Klop napravio sa ekipom je njihova vrednost porasla. Ovajanje Premijer lige i Lige šampiona je uvećalo bankovni saldo Lebrona, pa se procenjuje da te akcije sad vrede oko 44 miliona dolara.

Inače, Džejmsu i Lejkersima trenutno ne ide preterano dobro u NBA ligi, ali je "kralj" uveren da će stvari doći na svoje kako sezona bude odmicala. Za to vreme Liverpul igra dobro i u Premijer ligi i u Ligi šampiona.