Drži se!

 TO SE NE RADI, ODJE*I OD MENE! Nedović doživeo povredu zbog GLUPOSTI klinca najvećeg rivala!

Autor Dušan Ninković

Srpski košarkaš doživeo povredu na meču grčkog prvenstva, a onda je morao da očita lekciju mladom rivalu.

Izvor: twitter/screenshot/nedovic1624/MNPRess

Ekipa Panatinaikosa, a posebno Nemanja Nedović, neće po dobru pamtiti večerašnji meč grčkog prvenstva protiv Lavrija. Ostvarili su ubedljivu pobedu, ali se srpski košarkaš povredio sredinom poslednje četvrtine.

On je nezgodno doskočio, mada bi tačnije bilo reći da je mladi Aleksandros Nikolaidis (19) mu je prišao preblizu, poremetio doskok i naterao Nedovića da se prizemlji na njegovu nogu.

Nedović je ovom prilikom povredio skočni zglob, pa nije mogao da odigra poslednjih sedam minuta meča, a nakon utakmice je "eksplodirao" na Tviteru gde se žalio na protivničkog igrača.

"Upravo sam video snimak. Ako kasniš i dolaziš šuteru sa njegove strane, nemaš šta da tražiš u blizu njegovog tela, odje*i jer kasniš i ne možeš ništa da uradiš povodom toga", napisao je Nedović uz fotografiju sporne situacije, a zatim nastavio.

Nakon nekoliko minuta, srpski košarkaš je ovoj situaciji posvetio novi tvit.

"Ne zanima me ko je defanzivac i koliko godina ima, jednostavno to ne radiš. Da, dešava se, ali nije moglo i nije trebalo da se desi ovako. Kraj priče", zaključio je srpski bek.

Panatinaikos je savladao Lavrio u domaćem prvenstvu (102:83), a Nedović je postigao 15 poena i imao sedam asistencija do trenutka povrede.

U toku večeri, na društvenim mrežama javili su mu da je igrač koji ga je povredio ugovorom vezan za Olimpijakos, kome je Nedović nedavno bio "dželat" u velikom derbiju.

"Pre svega, nisam imao predstavu da je klinac Olimpijakosov igrač, tek sam to saznao. Kao drugo, ako od ovoga pravite nešto što ima veze sa rivalstvom Panatinaikosa i Olimpijakosa, onda vam je koeficijent inteligencije ispod nule i nema poente raspravljati se s vama. Kao treće, ne optužujem nikoga. Zato kažem da mi nije bitno ko je defanzivac, naravno da nije hteo da urati do namerno. Sudije moraju da rade bolji posao i igrači moraju da budu bezbedniji, da se ovakve stvari ne bi događale. Laku noć i ne budite glupi", dodao je Nedović.