POLAKO

MOŽE LI ZVEZDA DO TOP 8 EVROLIGE? Pleja crveno-belih pitali za domet ekipe, pohvalio je JUNAKA pobede!

Autor Nemanja Stanojčić

Nejt Volters je, uz Nikolu Kalinića, jedan od najboljih igrača Zvezde ove sezone.

Izvor: MN Press

Crvena zvezda je nastavila seriju odličnih rezultata. Pobedili su Olimijakos u Beogradu (81:76) i potvrdili da se nalaze u odličnoj formi.

Do trijumfa ih je vodio nezaustavljivi Nikola Kalinić (25, 6as, 4sk), a posle slavlja u Sankt Peterburgu i sada su apetiti porasli.

Uprkos dobrim rezultatima Nejt Volters spušta euforiju. Ne želi da ekipa "poleti", već da se sve nastavi postepeno.

"Prerano je za priče o Top 8, moramo da idemo polako. Ima još mnogo utakmica. Grešili smo i ovog puta, Kalinić je bio fantastičan, nosio nas je u sjajnoj atmosferi", rekao je Volters posle utakmice.

Prezadovoljan je zbog novog trijumfa

"Velika pobeda kod kuće, odbranili smo domaći teren, imamo sad nekoliko mečeva pred našim navijačima. Pobedili smo Zenit, sada i Olimpijakos. Imamo još mnogo posla, nadam se da možemo da odigramo ponovo ovako."

Već u petak se spremaju za putovanje, pošto u subotu gostuju Krki u Novom Mestu, posle čega sledi dupla evroligaška nedelja.

"Raspored je takav, imamo dosta igrača, povrede su sastavni deo svega. Tako je kako je, moramo da budemo spremni i da idemo postepeno. Trudimo se da se odmorimo, nema previše vremena za treninge, bilo je lepo što smo posle Uniksa imali nedelju dana za treninge i to nam je pomoglo dosta. Lakše je spavati posle ovakvih pobeda. Imamo sjajne navijače, bilo je zabavno za gledanje, nadam se da ćemo nastaviti", zaključio je Volters.