Poziv publici

DA PIONIR BUDE NAJGLASNIJI OVE SEZONE: Zvezda očekuje tim koji je RAZBILA, Radonjić šalje posebnu poruku za navijače

Autor Mladen Šolak

Crveno-beli svesni da će gosti imati dodatni motiv u "Pioniru"

Izvor: MN Press

Crvena zvezda pred Novu godinu u "Pioniru" dočekuje Zenit, u utakmici 18. kola Evrolige.

Ekipa Dejana Radonjića ugostiće tim protiv kojeg je ubedljivo slavila u Sankt Peterburgu i protiv kojeg je odigrala jedan od najboljih mečeva ove sezone.

Sa druge strane, ruski predstavnik tada nije pokazao svoje pravo lice, zbog kojeg je trenutno četvrti na tabeli Evrolige. Trener Zvezde zato je u najavi utakmice posebno upozorio na tu činjenicu.

"Raspored je takav da jako brzo igramo novi meč protiv Zenita. U prethodnom smo igrali jako dobro i slavili, sada nas opet očekuje isti protivnik. Naravno, to će kod njih proizvesti dodatnu motivaciju da i zbog toga izađu na parket i odigraju meč na nivou onoga što mogu. Pokazali su jako puno, imaju samo šest poraza, imaju veliki kvalitet, igraju jako dobro od početka, trenutno su četvrti na tabeli i imaju puno razloga da se nadaju dobrom plasmanu", rekao je on.

Radonjić je potvrdio da će Zvezda i u četvrtak biti bez važnog tandema povređenih igrača, Dejana Davidovca i Ognjena Dobrića.

"Moramo da odigramo jako dobar meč. Svesni smo da moramo da budemo u oba pravca veoma kvalitetni, svesni činjenice da i ovog puta igramo oslabljeni, da nam nedostaju dva značajna igrača, Dobrić i Davidovac. Moramo svi dati veći doprinos i još nešto da bismo odigrali dobar meč i da bismo došli do pozicije da možemo da slavimo".

Za kraj razgovora sa medijima na treningu u "Pioniru", šef struke crveno-belih poslao je poruku navijačima.

"Zbog svega toga, očekujem reakciju sa tribina, da nam podrška sutra bude takva da igrači osete mogu više od onoga što su naše mogućnosti. Nadam se i iskren da budem, sutra očekujem najglasniju podršku u ovoj godini"

Ukoliko želite da vidite dodatni sadržaj posetite Mondo Pređi na sajt