Košarka

ZVEZDA MI SE VEOMA SVIĐA - U NAJBOLJOJ SU FORMI U EVROLIGI! Lepe reči poznatog španskog stručnjaka o crveno-belima

Autor Mladen Šolak

Iskusni stručnjak pohvalio govorio o Zvezdi

Izvor: MN Press

Poznati španski trener Ćavi Paskval došao je sa ekipom Zenita u Beograd, na meč protiv Crvene zvezde (četvrtak, 19) u hali "Aleksandar Nikolić".

Nakon što je tim Dejana Radonjića nadigrao sastav trenera osvajača Evrolige sa Barselonom, on je rekao da Zenit dolazi sa dodatnom obavezom da reaguje posle tog poraza.

"Završićemo godinu teškom utakmicom. Igramo protiv tima koji mi se veoma sviđa - taktički: defanzivno i ofanzivno igraju neverovatno. Volim to kako su organizovani, kako su ozbiljni. Oni su jedan od timova u najboljoj formi u Evroligi", rekao je Paskval pred meč.

Zenit dolazi u Beograd kao četvrtoplasirani na tabeli Evrolige i posle tri pobede u nizu - protiv Makabija, Monaka i Asvela. Takođe, Zenit se pojačao pred ovaj meč Amerikancem iz Grčke - Tajsonom Karterom.

"Biće nam teško da igramo jer imaju i snažnu podršku. Imamo sada drugačiji izazov i zbog toga što smo izgubili kod kuće od njih, pa moramo da reagujemo, da probamo da igramo mnogo bolje i da steknemo priliku da pobedimo", dodao je Španac u čijem timu igraju i bivši igrači Zvezde, Bili Beron i Džordan Lojd.

Trener crveno-belih Dejan Radonjić u najavi meča je zatražio podršku navijača, uz apel da "Pionir" bude najbučniji do sada.

Ukoliko želite da vidite dodatni sadržaj posetite Mondo Pređi na sajt