MVP utakmice

VRATIO SE NA ZVEZDIN TEREN I ODIGRAO PARTIJU SEZONE: Bili Beron zablistao protiv svojih - ovo je NAJBOLJA hala u Evropi

Autor Mladen Šolak

Amerikanac posle pobede protiv Zvezde pričao o tome koliki značaj za njega imaju hala "Pionir, Crvena zvezda, Beograd...

Izvor: MN Press

Bili Beron ostavio je tokom dve godine boravka u Srbiji dubok trag u Crvenoj zvezdi, a u četvrtak se vratio u halu "Pionir" i bio heroj pobede Zenita u produžetku. Postigao je 25 poena i od starta bio veoma motivisan.

"Ovo je zaista posebno mesto. Stvarno, stvarno to jeste. Mnogo mi znači, ovde sam napravio veliki iskorak u karijeri i volim navijače. Moja porodica voli da bude ovde i drago mi je što smo pobedili", rekao je Beron posle utakmice u kojoj je postigao najviše poena ove sezone u Evroligi.

Iako je odigrao sjajan meč, čestitke je preusmerio ka čitavom timu.

"Mislim da je ovo bio dobar timski nastup. Ni u jednom trenutku nismo prestali da verujemo. Znali smo da će biti teško da igramo ovde, tako da sam baš uzbuđen zato što smo trijumfovali".

Pre odlaska iz hale, on je naglasio da je "Pionir" posebno mesto za košarku i da je u njemu Zenit napravio još jedan korak ka krajnjem cilju - povratku u plej-of Evrolige.

"Ovo je sigurno najbolje mesto na kojem možete da igrate u Evropi. Sada su pred nama novi izazovi i idemo meč po meč. Ovo je maraton, ali približavamo se cilju", dodao je ljubimac Zvezdinih navijača posle četvrte uzastipne pobede svog tima u najjačem takmičenju.

Ukoliko želite da vidite dodatni sadržaj posetite Mondo Pređi na sajt