Kakva neizvesnost!

VASA I NEMANJA REŠETALI, TROJKA NA SEKUND DO KRAJA REŠILA SVE! Meč za infarkt, Nedović zamalo srušio šampiona!

Autor Nikola Lalović

Meč na jednu loptu na kraju je rešen trojkom na sekund do kraja!

Izvor: MNPress

Sjajan meč je viđen u Istanbulu gde je Anadolu Efes ugostio Panatinaikos i tek sa zvukom sirene smo znali pobednika meča!

Na kraju je u meču gde su srpski košarkaši dominirali trojku za pobedu dao Adrijan Moerman na sekund pre kraja! 

EFES - PANATINAIKOS 82:81

U meču sa puno preokreta ušlo se u neizvesnu završnicu u kojoj je nakon promašaja Vasilija Micića za tri Panatinaikos propustio da sa linije penala dođe do tri poena prednosti.

Vodili su 81:79 na 14 sekundi do kraja, a u poslednjem napadu Panatinaikos je udvajao na Vasiliju Miciću i pogrešio. Na kraju je sam na trojci bio Moerman i pogodio je!

Tokom celog meča Nemanja Nedović i Vasilije Micić bii su motori svojih ekipa, a Micić je na kraju završio utakmicu sa 20 poena, 6 asistencija i 4 skoka, dok je Nedović imao 20 poena, 6 skokova i 3 asistencije. 

U prvom meču dana CSKA koji je bio bez nekoliko prvotimaca doživeo je pravi napadački brodolom! "Armejci" su Olmpiji iz Milana ubacili samo 57 poena! 

CSKA - OLIMPIJA 57:67

Nije CSKA bio u ovom meču, a ni Nikola Milutinov se nije izdvojio iz sivila svog tima jer je postigao samo četiri poena za 20 minuta na parketu. Jedini dvocifreni u timu "armejaca" bili su Šengelija i Lundberg sa po 13 poena. 

Što se tiče pobedničke ekipe Donte Hol i Troj Denijels su imali po 13, a dugogodišnji centar CSKA Kajl Hajns 12 poena. 

Ukoliko želite da vidite dodatni sadržaj posetite Mondo Pređi na sajt