SVI DETALJI!

OVAKO JE PARTIZAN DOVEO TRISTANA IZ REALA! Otkrivamo jedan bitan detalj - evo zašto nije bilo obeštećenja!

Autor Nemanja Stanojčić

Tristan Vukčević je došao u Partizan bez obeštećenja. Otkrivamo zbog čega je to tako.

Izvor: Profimedia

Eksplodirala je još jedna "bomba" u Humskoj. Partizan je doveo pojačanje iz madridskog Reala.

U redove crno-belih stigao je Tristan Vukčević. Potencijalni srpski reprezentativac je tako pojačao tim Željka Obradovića i to bez obeštećenja. Otkrivamo i zbog čega je to tako.

Iz redova crno-belih su potvrdili da je potpisao višegodišnji ugovor, a prema nezvaničnim saznanjima "MONDA" postoji jedan glavni razlog zbog kog nema obeštećenja.

Naime, prema nezvaničnim informacijama Partizan i Real su napravili dogovor po kome će dva kluba podeliti obeštećenje ukoliko Tristan ode direktno u NBA ligu. A, ukoliko ode u neki drugi evropski klub iz Partizana, sav novac pripašće srpskoj ekipi.

Vukčević igra na poziciji krilnog centra, a za Real je ove sezone u Evroligi upisao devet mečeva, a u ACB ligi je igrao 12 puta.

Tristan je rođen 2003. godine u Italiji, a pored srpskog poseduje pasoše Švedske i Grčke. Njegov otac Dušan igrao je za velike evropske klubove, između ostalih i Crvenu zvezdu, ali će Tristan igrati za "večitog" rivala Partizan.

On bi vrlo brzo trebalo da stigne u Beograd, ali će verovatno morati malo da sačeka na debi. Sigurno neće igrati protiv Krke u petak, a mala je verovatnoća da će biti u timu za gostovanje Huventudu (2. februara). Posle toga sledi duel sa Borcem (5.februar) i u tom dueu bi Vukčević mogao da zaigra.