Prati!

DARKO MILIČIĆ GLEDA ZVEZDU U EVROLIGI: Podrška crveno-belima i od NBA šampiona! (FOTO)

Autor Dušan Ninković

Srpski predstavnik u Evroligi dobija podršku i od bivšeg košarkaša koji od skoro ima funkciju u klubu.

Izvor: MNPress

Crvenu zvezdu večeras protiv Olimpije iz Milana gleda i Darko Miličić, nekadašnji NBA šampion! Veliki navijač crveno-belih zauzeo je svoje mesto na utakmici protiv Armanija, a zna se da Darko voli da pokrene talas navijanja.

Nekada je za to dovoljno samo da se pojavi u hali, a kada je ušao u dvoranu Aleksandar Nikolić publika Crvene zvezde dočekala ga je aplauzima.

Podsećamo, Darko Miličić je nedavno postao član Skupštine košarkaškog kluba Crvena zvezda, pa bismo u narednom periodu mogli češće da ga viđamo na utakmicama njegovog voljenog kluba. Ipak, Darko je na mečeve dolazio i pre te funkcije, a mnogi pamte njegovog gostovanje u Londonu kada je bodrio crveno-bele fudbalere.

Iako je veliki navijač Zvezde, Miličić za nju nikada nije zaigrao. U bogatoj karijeri nosio je dres Hemofarma, iz kojeg je draftovan u NBA sa druge pozicije 2003. godine. U najjačoj ligi na svetu nastupao je za Detroit - sa kojim je osvojio titulu, a zatim Orlando, Memfis, Nikse, Minesotu i Boston. Igračku karijeru prekinuo je 2012. godine.

Pogledajte detalje sa meča Zvezda - Olimpija Milano: